Dit

Comfort

Elke werkgeversvraag kan gesteld worden

Toen Kees Leppink in 2004 voor zichzelf begon met Alliant Select, wist hij precies waar het om draaide: een zorgvuldig wervingsproces met realistische verwachtingen. Om dat voor elkaar te krijgen, moest hij goed samenwerken met de opdrachtgevers en kandidaten. En ja, dat kost tijd en aandacht. Om zich volledig op zijn specialisme te kunnen richten, besloot Kees zijn backoffice uit te besteden. Sinds 2014 doet hij dat bij Comfort: “Vanwege hun inhoudelijke kennis, pragmatische aanpak en nuchtere instelling”.

Regisseur van het arbeidstraject

Voor Kees is elke plaatsing maatwerk. Hij kan volledige instroomtrajecten begeleiden, van het functieprofiel tot de vacaturetekst en van de werving tot het sollicitatiegesprek. Vervolgens komt de kandidaat in dienst bij zijn nieuwe werkgever, of hij wordt eerst ondergebracht bij Comfort Jobs. “Dan liggen de werkgeversrisico’s voor de eerste periode bij Comfort Jobs”.

Backoffice

Terwijl Kees zich op zijn spelers richt, wordt zijn backoffice achter de spreekwoordelijke coulissen geregeld. Dat bevalt hem nog steeds: “Alles wordt goed geregeld en ik kan elke vraag stellen, van contractbeheer tot aan de uitbetaling van het salaris”. En die kennis gaat behoorlijk diep. “Ik krijg zelfs juridisch advies. Dat waardeer ik nog het meest: creatieve oplossingen binnen de kaders van de wet”.

Gedeelde kennis, gedeelde verantwoordelijkheid

Sinds vorig jaar is Kees lid van de coöperatie. In eerste instantie was het een reactie op de nieuwe WAB (Wet Arbeidsmarkt en Balans), inmiddels ziet hij diverse voordelen. “Alle leden hebben veel kennis, kunde en gedrevenheid. Terwijl wij ons focussen op ons vakgebied, wordt de backoffice voor ons gedaan”. Wat Kees betreft zijn er nog meer kansen: “We kunnen gezamenlijk activiteiten organiseren en de verantwoordelijkheid delen”.

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-769133

of mail: info@comfortjobs.nl