Dit

Comfort

Nieuwe ledenwelkom

Nieuwe ledenwelkom

Wil jij je focussen op de bemiddeling van medewerkers, zonder al het administratieve gedoe? Of zoek je een laagdrempelige manier om een uitzendbureau te starten? In beide gevallen ben je bij Comfort Jobs aan het juiste adres. Als coöperatie bundelen we onze krachten, zodat we samen de verbinding kunnen maken tussen werkgevers en werknemers. En ondertussen verzorgt onze partner Comfort Backoffice alle bijbehorende administratie.

Lees meer

Samen sterk

Alle leden van onze coöperatie behouden hun zelfstandigheid en kunnen tegelijkertijd terugvallen op het grotere geheel. Sterker nog, je wordt een stukje eigenaar van het grote geheel.

Gelijk beginnen

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Als nieuw lid profiteer je direct van onze kennis, certificeringen en software.

Meebeslissen

Samenwerken en samen beslissen. Dat is waar onze coöperatie voor staat. Jouw ideeën en expertises zijn meer dan welkom.

Geen administratie

Focus je op de werving van uitzendkrachten, zonder je zorgen te maken over wet en regelgeving. Daar hebben we onze backoffice voor. Net als voor het correct opstellen van arbeidsovereenkomsten en toepassen van diverse cao’s en inlenersbeloningen.

Onze leden

Lid worden

Heb je interesse om lid te worden? Dan heb je vast behoefte aan extra informatie. Die willen wij jou graag geven. Tegelijkertijd zijn we ook benieuwd naar jou. Wie ben je, wat zijn je plannen en hoe zie je de verbinding met Comfort Jobs? Laten we persoonlijk kennismaken en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuw lid van onze coöperatie.

Plan een kennismaking

Comfort Jobs is een nieuwe manier van samenwerken

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-769133

of mail: info@comfortjobs.nl