Dit

Comfort

Uitzendenzoals het hoort

Uitzendenzoals het hoort

Zoek jij een betrouwbare partij voor de werving van personeel? Maak kennis met Comfort Jobs. Wij verbinden jou aan de juiste kandidaat. En dat alles doen we met oprechte, persoonlijke aandacht. Voor jouw bedrijf en voor jouw nieuwe medewerker. Zodat jullie een zorgeloze samenwerking tegemoet gaan.

Lees meer

Zekerheid in uitzenden

Onze coƶperatie bestaat uit gedreven zelfstandig ondernemers met kennis van de markt en oog voor kwaliteit.

Gemak

Wij nemen de werving van personeel volledig over en zorgen dat medewerkers krijgen waar ze recht op hebben. Het enige wat jij hoeft te doen, is de uitzendkracht aan te sturen tijdens het werk.

Medewerker centraal

Uitzendkrachten zijn mensen, geen nummers. En zo behandelen we ze ook. We voeren ontwikkelgesprekken en bieden opleidingsmogelijkheden aan.

Neem vrijblijvend contact op

Uitzenden in de praktijk

Jij vertelt wie je zoekt, dan gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Daarbij kijken we niet alleen naar het cv, maar ook naar de klik met jouw organisatie(cultuur). Is de juiste kandidaat gevonden? Wij laten jullie zo snel mogelijk kennismaken en regelen al het papierwerk. Vervolgens leggen we uit hoe de medewerker zijn/haar uren kan registreren. Ook verzorgen we het functioneringsgesprek en denken we mee in de ontwikkeling van de medewerker.

Vraag om info

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-769133

of mail: info@comfortjobs.nl