Wie

Comfort

Alles overonze coöperatie

Alles overonze coöperatie

Wij verbinden opdrachtgevers en medewerkers en verzorgen de bijbehorende administratie. Of je nu een werkgever of werknemer bent: wij bieden jou diepgaande kennis, écht contact en persoonlijke oplossingen.

Lees meer

Alliant Select

Samenwerking staat bij Alliant Select voorop, want personeelsbemiddeling is mensenwerk. Achter elk cv zit een persoonlijkheid die moet passen bij de cultuur van de organisatie.

Alliant Werkt

Ervaren personeelsbemiddelaar voor technische- en bouwbedrijven in het MKB. Open, eerlijk én gericht op de lange termijn. Dat is Alliant Werkt in een notendop.

BorghSelect

Vertrouw op een duurzame samenwerking met alle betrokken partijen. Voor, tijdens en na het bemiddelingstraject. Borghselect richt zich op diverse branches en niveaus.

Comfort Back Office BV

Verzorgt voor Comfort Jobs de administratieve processen rondom het uitzenden van personeel. Is tevens onderdeel van Comfort, de totaaloplosser voor personeelsinzet.

Jobin

Jobin maakt het werven van goede kandidaten makkelijk. Ze zorgt voor kwalitatieve vacature teksten en en de juiste technieken zorgen voor het gewenste bereik. Jobin is een professional in de werving en/of selectie branch en zorgt voor de juiste invulling van de vacature.

Groenewoldbemiddeling | GBA

Zelfstandige arbeidsbemiddelaar in de installatiebranche. Heeft een groot netwerk en oog voor de ambities en persoonlijkheid van werknemers en werkgevers.

Pepperworkx

Pepperworkx biedt vast en flexibel werk bij gerenommeerde opdrachtgevers in de bouw, infrastructuur en techniek. Zonder blabla-verhalen met korte lijnen én in jouw taal.

Dit zijn onze leden. We hebben onze eigen specialiteiten, maar delen onze competenties, kennis en visie. Want samen weten we meer, kunnen we meer én bereiken we meer. Daardoor zijn wij als geen ander in staat om vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Nu en in de toekomst. Wil jij hier als (startend) uitzendbureau aan bijdragen? Sluit je aan bij onze coöperatie en groei mee!

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-769133

of mail: info@comfortjobs.nl